Werkvoorbereider video

Collega Ramon: ”Wij zijn een klein en hecht team en staan altijd voor elkaar klaar om te helpen. Dat maakt werken bij ATENSUS zo leuk.”

Je rondt net een telefoongesprek met een opdrachtgever af. Tijdens het gesprek merkte je dat er verschil van inzicht bestond over de aangeleverde tekening van ontwerp van een kruispunt. Je laat je hierdoor niet van de wijs brengen en bespreekt dit meteen met twee collega’s. Na een goede inventarisatie en analyse komen jullie als team met een passend advies. En met succes: je belt de opdrachtgever snel op en legt het advies voor. Er wordt positief gereageerd over het meedenken met dit ontwerp. Samen nemen jullie nog enkele kleine aanpassingen door en gaat aan de slag met deze nieuwe informatie. Dankzij jullie kennis van zaken is de tekening nu op een goede manier afgehandeld en definitief ingeleverd. Het voelt goed dat jullie gezamenlijke input voor een goed product en een tevreden klant zorgt. Wat wil je nog meer!?

Heb interesse in deze functie van Werkvoorbereider? Neem contact op met Jeroen Ensink (06-82478154), hij kan jou alles vertellen over deze toffe functie bij ATENSUS advies- en ingenieursbureau. Graag gaat hij een persoonlijk gesprek aan om samen te ontdekken waar jouw kracht ligt en of dit de juiste baan voor jou is.

Pin It on Pinterest