Wat wij doen.
Onze kracht en waarde

Home » Wat wij doen

Wat wij doen in een notendop

  • Wij komen afspraken na en houden je op de hoogte van onze inspanningen;
  • Wij zijn toegewijd en maken persoonlijk contact;
  • Een persoonlijk contactpersoon die bereikbaar is;
  • Innovatief bezig met jouw loopbaan;
  • Wij bieden continuïteit en een goed aanbod aan vacatures.

Waar helpen wij jou?
1. Begeleiding 2. Loopbaan uitgestippeld naar realiteit 3. Interne en externe werkweek verdeling 4. Scholing naar jouw loopbaan plan

Wie kan er beter over Atensus Detachering vertellen,
dan onze gedetacheerden?

Dit is onze kracht

ATENSUS Detachering werkt uitsluitend voor de technische sector, hierdoor hebben wij een stabiel en groot netwerk. Met onze eigen praktijkervaring maken wij de koppeling tussen jou, de technisch werknemer, en opdrachtgever. Wij weten als geen ander hoe wij jou hierin moeten begeleiden.

Wij gaan samen in gesprek, onderzoeken wij welk doel jij voor ogen hebt en welke competenties hierin naar voren komen. Onze praktijkervaringen van ATENSUS advies- en ingenieursbureau worden meegenomen binnen ATENSUS Detachering. Kortom, een gedegen proces welke jij als kandidaat doorloopt zodat wij de juiste nieuwe droombaan voor jou vinden.

atensus detachering directievoerder
Atensus detachering projectleider

Onze Meerwaarde

Zoek jij een droombaan waarbinnen je autonoom kan werken en gestuurd wordt op output? Deze baan hebben wij voor jou! Na ons kennismakinggesprek maken wij een gedegen profielschets waarin aangegeven is welke competenties jij hebt en wilt ontwikkelen. Dit in samenwerking met een afwisseling in werkzaamheden en een vaste baan laat jou direct inzien wat je van ons kan verwachten. Kortom; neem de regie over jouw eigen toekomst!

Medewerker Koen

Lees Koen zijn verhaal

Pin It on Pinterest