Wij zijn ATENSUS Detachering...

ATENSUS  Detachering maakt de koppeling tussen werknemer en opdrachtgever. Wij weten als geen ander dit het een uitdaging is. Uit eigen ervaring, vanuit ATENSUS advies- en ingenieursbureau, weten wij dat een mismatch zo gemaakt is.

Wanneer wij met jou in gesprek gaan, dan hebben wij het over jouw visie op jouw ideale loopbaan. Waarom? Als wij weten welk doel jij voor ogen hebt, kijken wij naar de benodigde competenties en maken op basis daarvan een loopbaanplan. Dat geeft jou inzicht in wat jij moet ontwikkelen. Dat maakt onze zoektocht naar jouw ideale baan een stuk eenvoudiger. 

null

Omdat onze opdrachtgevers een profielschets van jou ontvangen met daarin aangegeven welke competenties jij wilt ontwikkelen, weten zij precies wat zij kunnen verwachten. Naast de profielschets krijg jij de kans mee te draaien bij ATENSUS advies- en ingenieursbureau en weten wij op welk niveau jij presteert. Dit toetsen wij in de praktijk en ontvangen onze opdrachtgevers jouw profiel. Dat geeft vertrouwen!

null


Samen brainstormen doorgrond!

ATENSUS Detachering levert werk!

Bouwen aan duurzaamheid

null

ATENSUS Detachering bv levert professionals in de civiele techniek. Lekker breed! Specialisten en generalisten vinden via ons op verschillende plekken een uitdagende job. 

Dat doen wij zo duurzaam mogelijk door bijvoorbeeld ons loopbaanplan en het regelmatig bijscholen van onze professionals. De basis ligt vast in het samen opgestelde loopbaanplan en dat resulteert in een duurzame investering voor de toekomst. Daar profiteren onze opdrachtgevers ook van.

 null


Maak je zichtbaar...

vacatures

Ook intern vraagt ons team om uitbreiding; projectleiders, werkvoorbereiders, adviseurs en meer! Laat van jou horen en contact ons!
arrow_drop_up arrow_drop_down