Sourcingstraject Marchien Brouwer
12 mei 2021 

Sourcingstraject Marchien Brouwer

Hermien de Lange

Wij zijn zeer verheugd dat wij het team van ATENSUS advies- en ingenieursbureau hebben versterkt met een nieuwe collega, Marchien Brouwer. Marchien is werkzaam als Office Assistent binnen het bedrijfsbureau.

Een mooi sourchingstraject van ATENSUS Detachering heeft geresulteerd in deze plaatsing. Wij wensen Marchien veel succes en bovenal werkplezier. Zoek jij ook personeel en lukt het niet om ze te vinden? Neem contact met ons op en laten we kennismaken.

https://atensus-detachering.nl/contact/

#atensusdetachering #vacature #meppel #prettiganders #succes

 

Over de schrijver
Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als professional in commercie en ook personele dienstverlening. Hierbij streef ik naar synergie tussen de vraag van de opdrachtgevers en de wensen van de kandidaten en daarbij ben ik een echte bruggenbouwer, ga voor langdurige relaties en ben iemand waarop je kunt rekenen. Ik haal voldoening uit het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van relaties met andere professionals, waardoor de klant in staat is om zijn/haar organisatiedoelstellingen te realiseren; óók op de langere termijn. Specialties: ik zet diverse netwerkcontacten, mediakanalen en sponsortrajecten in om jouw doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen. Wil jij de juiste keuzes maken waarmee je verder komt? Wil je zelf bepalen hoe je carrière eruit gaat zien? Maak dan eens een afspraak met mij voor een reflectiegesprek. Ik geef je eerlijke feedback en begeleid je graag verder in jouw toekomst. Bel me op 06-824 781 54
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down