Moederdag
9 mei 2021 

Moederdag

Moederdag

De één vindt het de grootste onzin en pure commercie. De ander doet er maar al te graag aan mee: Moederdag! Moederdag zit hem voor mij niet in de cadeaus. Het zit hem in de kleine dingen. Wat mij betreft staat Moederdag voor een leuk knutselwerk gemaakt door het kleine kind en daarbij een dikke knuffel. Op latere leeftijd wellicht nog een ontbijt op bed erbij. Het lijkt me niet de bedoeling dat ik als 48-jarige een nieuwe afwasmachine voor mijn moeder ga kopen. Laat staan dat ik een dure tv ga kopen voor mijn partner, omdat zij ook een moeder is (maar toch niet mijn moeder?). Is dit niet de doorgeslagen commercie? Kijk deze dagen maar eens om je heen in alle reclame-uitingen. Ik vind dat stuitend en is zeker niet de essentie van deze dag.

Het is gewoon een mooie dag om even stil te staan bij iemand die je lief is, de vrouw die jou heeft opgevoed, heeft getroost en menig levensles heeft bijgebracht. Uiteraard ga ik even bij mijn moeder langs en vergeet ik niet een bosje bloemen mee te nemen. Het gaat om het even samen zijn en om waardering uitspreken voor deze belangrijke vrouw in mijn leven.

Zo zie ik dat ook op de werkvloer. De waardering zit hem niet altijd in alleen de financiële beloning, maar juist in de kleine dingen. Het zit hem in de waardering die we uitspreken naar elkaar. Die persoonlijke aandacht is key voor meer werkplezier! Het is bewezen dat het geven van waardering één van de meest onderbenutte vaardigheden is. Waardering duurt het langst, gebrek eraan is de belangrijkste reden waarom iemand een overstap overweegt.

Voel jij waardering op jouw huidige werkplek? Zo niet, dan kunnen wij helpen naar het vinden van de juiste werkplek waar werk wordt gemaakt van waardering en erkenning. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de daadwerkelijke start bij onze opdrachtgever schenken wij aandacht aan jou en waarderen wij jou als kandidaat. Wij staan echt naast jou en werken daarin verfrissend. Dit maakt jouw zoektocht naar de ideale baan een stuk makkelijker.

 

ATENSUS Detachering prettig anders

Over de schrijver
Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als professional in commercie en ook personele dienstverlening. Hierbij streef ik naar synergie tussen de vraag van de opdrachtgevers en de wensen van de kandidaten en daarbij ben ik een echte bruggenbouwer, ga voor langdurige relaties en ben iemand waarop je kunt rekenen. Ik haal voldoening uit het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van relaties met andere professionals, waardoor de klant in staat is om zijn/haar organisatiedoelstellingen te realiseren; óók op de langere termijn. Specialties: ik zet diverse netwerkcontacten, mediakanalen en sponsortrajecten in om jouw doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen. Wil jij de juiste keuzes maken waarmee je verder komt? Wil je zelf bepalen hoe je carrière eruit gaat zien? Maak dan eens een afspraak met mij voor een reflectiegesprek. Ik geef je eerlijke feedback en begeleid je graag verder in jouw toekomst. Bel me op 06-824 781 54
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down