Echte Verhalen.
Van gedetacheerden

Home » Gedetacheerden

Wie kan er beter vertellen dan onze eigen medewerkers hoe het werken bij ATENSUS Detachering is. Lees hier de verhalen van Karin, Bart, Edwin en Ramon.

Wij vonden het in ieder geval erg opvallend dat ze, los van elkaar, zeiden dat ze elke dag weer voor ons kiezen, omdat ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en regelmatig doorgroeien naar andere functies. Dit horen wij vaker van collega’s en hier zijn we dan ook erg trots op!

Lees, leer, enjoy

Verhalen van onze gedetacheerden

Ben je op zoek naar specifieke content?

Collega Karin

Bij ATENSUS Detachering is het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt het hier uit.

karin atensus detachering

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

edwin gedetacheerden atensus detachering

Collega Bart

Bart combineert zijn werkzaamheden voor ATENSUS Detachering en het advies- en ingenieursbureau en legt meteen uit waarom hem dit goed bevalt.

bart gedetacheerden atensus

Collega Ramon

Op dit moment is Ramon één jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Lees hier Ramon zijn verhaal.

ramon gedetacheerden atensus

Volg ons
voor tussendoortjes

archief

NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrief #3

6 oktober 2021

De afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website...

Nieuwsbrief #2

23 februari 2021

Organisaties groeien, taken veranderen en de inzet is dynamisch. Standaard zijn is niet meer van deze tijd..

Nieuwsbrief #1

2 december 2020

Als detacheringsbureau pakken wij het anders aan. Onze kandidaten worden van te voren uitvoerig gescreend op bewezen kennis en kunde..

Het team
atensus detachering

Pin It on Pinterest