Collega Ramon

Geschreven door: jeroen
Op dit moment is Ramon één jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Lees hier Ramon zijn verhaal. Lees verder
Home » Gedetacheerden » Collega Ramon

Collega Ramon: ”De mogelijkheid om elke dag bezig te zijn met mijn ontwikkeling, is wat mij blij maakt.”

Volop kansen op ontwikkeling
Op dit moment is Ramon één jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Of hem dit voldoende mogelijkheden biedt om zich te blijven ontwikkelen, is wel duidelijk voor hem: “ja, zeker! Geen project is namelijk hetzelfde en vraagt elke keer om een andere oplossing. Daarnaast zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Zo ben ik nu bezig met een ontwerp van een kruispunt in Zwartsluis. Als deze klaar is, staat het maken van een tekening voor een nieuw te realiseren bouwweg in Ens op mijn to-do lijst.”

De ontwikkeling van Ramon staat niet stil: “Ik ben blijvend in gesprek over waar ik mezelf nog in wil verbeteren. Bijvoorbeeld in het opstellen van een bestek. Het mooie is dat ik nu ook al een bestek voor mijn rekening heb genomen en wordt in dit leerproces goed begeleid door een ervaren collega. Zo maak ik dus elke dag weer een mooie stap voorwaarts.”

Op de vraag hoe het werken bij ATENSUS Detachering bevalt geeft Ramon meteen antwoord: “Ik ben elke dag nog blij dat ik voor ATENSUS Detachering heb gekozen. Tijdens het eerste sollicitatiegesprek wilde ik meteen laten merken dat ik vooral snel kan leren. Ik had het gevoel dat ik die kans zou krijgen en dat betaalt zich nu elke dag uit.”

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Karin

Collega Karin

Bij ATENSUS Detachering is het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt het hier uit.

Lees meer
Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest