Collega Karin

Geschreven door: jeroen
Bij ATENSUS Detachering is het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt het hier uit. Lees verder
Home » Gedetacheerden » Collega Karin

Collega Karin: ”Door ATENSUS Detachering heb ik mooie kansen gekregen om te groeien die ik elders niet zou hebben gekregen.”

Karin werkt al langere tijd bij ATENSUS Detachering en op het moment als projectleider groen bij de gemeente Lelystad. In 2015 heeft Karin een gerichte open sollicitatie gedaan, omdat ATENSUS Detachering mooie projecten had in haar specifieke vakgebied in de civiele techniek. Ondertussen werkt ze hier nog met zeer veel plezier. Het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt uit: “Ik ben ooit begonnen als werkvoorbereider voor een project in Zuidwolde. Nadat ik klaar was met mijn werkzaamheden diende dat overgedragen te worden aan de toezichthouder, maar die positie was op dat moment niet ingevuld. Na een goed gesprek met ATENSUS Detachering werd er besloten ’laten we het gewoon proberen’ dat ik daar invulling aan zou geven en dat pakte goed uit.”

Opnieuw een mooie stap voorwaarts

Dat dit niet een eenmalige actie was geeft Karin nog aan: “Later in mijn carrière heb ik een zelfde ervaring gehad. Ik was werkzaam als werkvoorbereider bij gemeente Lelystad en gedurende het project ging de projectleider weg, een andere baan. Doordat er geen projectleider was pakte ik zelf al de werkzaamheden op. Hierover ben ik het gesprek aangegaan waarin ik aangaf dat ik al veel deed wat een projectleider diende te doen. Het resultaat was dat ik zelf projectleider werd. Opnieuw een mooie kans met een mooie stap voorwaarts.”

 

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer
Collega Bart

Collega Bart

Bart combineert zijn werkzaamheden voor ATENSUS Detachering en het advies- en ingenieursbureau en legt meteen uit waarom hem dit goed bevalt.

Lees meer

Pin It on Pinterest