Collega Edwin

Geschreven door: jeroen
Edwin houdt van "buitenspelen" en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt. Lees verder
Home » Gedetacheerden » Collega Edwin

Collega Edwin: ”Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.”

Afwisseling van projecten 

Het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten. Enthousiast vertelt hij: “De ene keer houd ik mij bezig met het regelen van vergunningen ten behoeve van seismisch onderzoek. Vervolgens zit ik rond de tafel met grote partijen zoals Gemeente Amsterdam, Schiphol of Port of Amsterdam. Belangrijk daarin is dat de voortgang van een project niet in gevaar mag komen. De andere keer ben ik weer als projectleider actief voor de revitalisering van bijvoorbeeld het Geert Reinders Park in Bedum. Het mooie aan detacheren is dat je projecten begint maar ook afmaakt. Elk project heeft een kop en een staart,  je kan dan ook trots zijn op het behaalde resultaat.”

Projectleider Gemeente Hogeland

Sinds augustus 2018 is Edwin werkzaam voor ATENSUS advies- en ingenieursbureau en wordt gedetacheerd bij diverse opdrachten. Hij ziet zichzelf zijn carrière afronden bij ons en hierbij heeft hij heel duidelijk voor ogen hoe dat wil hebben. “Ik zit eigenlijk in de herfst van mijn carrière waardoor ik ben bewust heb gekozen om minder gaan werken. Daardoor wil ik eigenlijk alleen nog maar leuke dingen doen, ik noem dat dan ‘buitenspelen’. Het mooie is dat detachering mij dit allemaal biedt. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld gedetacheerd bij de Gemeente Hogeland als projectleider. In deze rol ben ik  regelmatig op locatie in Bedum om de voortgang te bekijken. Ik ben dan bezig met het informeren en motiveren van de juiste mensen en het in goede banen leiden van het project.”

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Karin

Collega Karin

Bij ATENSUS Detachering is het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt het hier uit.

Lees meer
Collega Bart

Collega Bart

Bart combineert zijn werkzaamheden voor ATENSUS Detachering en het advies- en ingenieursbureau en legt meteen uit waarom hem dit goed bevalt.

Lees meer

Pin It on Pinterest