Collega Bart

Geschreven door: jeroen
Bart combineert zijn werkzaamheden voor ATENSUS Detachering en het advies- en ingenieursbureau en legt meteen uit waarom hem dit goed bevalt. Lees verder
Home » Gedetacheerden » Collega Bart

Collega Bart: ”De vrijheid om zelf je tijd en werkzaamheden te verdelen tussen ATENSUS en de andere opdrachtgevers is erg fijn!”

Bart werkt nu al zo’n 6 jaar bij ATENSUS detachering en heeft het erg naar zijn zin. Hij combineert dit met werkzaamheden voor ATENSUS advies- en ingenieursbureau en legt meteen uit waarom hem dit goed bevalt: ”De combinatie tussen het projectenwerk in de huiskamer van ATENSUS advies- en ingenieursbureau en detachering is een mooie afwisseling. Ongeveer 2 dagen in de week ben ik bezig met projecten voor de gemeenten Noordoostpolder en Oldebroek. Het gaat hier om bijvoorbeeld asfaltonderhoudsbestek en uitvoeren van projecten waarop subsidie is verkregen. Het brengt mij veel nieuwe inzichten van gemeentelijke organisaties en ik geef de gemeente toegang tot de brede kennis van ons team.”

Voordeel van detachering
De afwisseling van werkzaamheden is wat het helemaal leuk maakt voor Bart: “Bij detachering staat onze flexibiliteit voorop. Voorafgaand aan de externe opdracht ligt een duidelijke taakstelling vast en dat is een prima basis. Dat houdt mij scherp en geeft de gemeente de geruststelling dat het werk wordt verzet met een efficiënte inzet. Het voordeel van deze werkwijze is dat er bijna altijd ruimte is voor extra werkzaamheden. Dan blijkt dat kleine extra projecten eenvoudig meegenomen kunnen worden. Hierbij heb ik de vrijheid om zelf mijn tijd en werkzaamheden te verdelen en dat maakt het juist extra leuk!”

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Karin

Collega Karin

Bij ATENSUS Detachering is het is vooral het creëren van kansen en het dan daadwerkelijk oppakken daarvan wat haar aanspreekt. Karin legt het hier uit.

Lees meer
Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest