Vitaliteit werkvloer

Geschreven door: jeroen
Als werknemer kan je zelf verantwoordelijkheid pakken om te investeren in je gezondheid. Lees verder
Home » Algemeen » Vitaliteit werkvloer

Pak zelf de handschoen op!

Het is algemeen bekend dat wanneer je als ondernemer investeert in de gezondheid van jouw medewerkers dat je problemen beter kunt voorkomen in plaats van genezen.

Maar wat als je als werknemer zelf vindt dat je te weinig beweegt? Wat weerhoudt je er dan van om zelf eens de handschoen op te pakken? Omdat we bij ATENSUS Detachering toch vooral zittend werk hebben, zijn wij begin dit jaar begonnen met een stukje wandelen tijdens de lunch. Een uitstekende manier om even je hoofd leeg te maken, of om gezellig bij te kletsen met collega’s of om de prikkels van de werkdag te verwerken. Om elkaar op een sportieve manier te stimuleren hebben we een groep aangemaakt in de Ommetjes app. En wat blijkt? Dit ommetje helpt echt om te onthaasten en verbetert onze creativiteit. Wandelen helpt!

Daarom hebben wij begin deze maand er nog een stap bij gedaan. Binnen ons team zijn enkele hardlopers aanwezig, zij hebben onderling afgesproken mee te doen aan de 30 dagen hardloop challenge. Het doel hiervan is om 30 dagen achter elkaar te gaan hardlopen. Laagdrempelig ingestoken want de lengte of duur of de snelheid maken niks uit. Het gaat erom dat je daadwerkelijk elke dag hardloopt! We hebben dus gezamenlijk de handschoen opgepakt om een fittere werknemer te worden. Doe jij met ons mee?

Ben jij benieuwd hoe het ons afgaat tijdens deze 30 dagen? Volg ons dan op social media via de hashtag #teamatensus

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest