Viering 4 en 5 mei

Geschreven door: jeroen
Herdenken en vieren, blijft onverminderd belangrijk. Vier vooral de vrijheid in het nemen van beslissingen in jouw carrière. Lees verder
Home » Algemeen » Viering 4 en 5 mei

Elk jaar is de viering van 4 en 5 mei, zo ook dit jaar. De 2 minuten stilte en de viering van vrijheid het is ons met de paplepel in gegoten. De meesten van ons nemen onze vrijheid voor vanzelfsprekend. Toch heeft iedereen het afgelopen jaar het gevoel van vrijheid anders beleefd. De één heeft zich erg beperkt gevoeld in wat mag en kan, terwijl een ander ‘gewoon’ lekker in zijn vel zat en totaal geen last voelde van enige vorm van inperkingen.

Herdenken en daarmee ook vieren, blijft echter onverminderd belangrijk. Vier vooral de vrijheid in het nemen van beslissingen, het doorhakken van knopen en het bepalen richting. Deze keuzevrijheid kan op persoonlijk vlak, maar denk hierbij ook aan je carrière.

Wat kan ATENSUS Detachering voor jou betekenen?

Als je heel veel dingen leuk vindt, wat voor werk moet je dan kiezen? Beslis je niet te snel? Hoe weet je zeker dat je dit werk leuk gaat vinden? Ben je bang om de verkeerde keuze te maken? Niet nodig! ATENSUS Detachering helpt jou met deze keuzestress. Wij kijken verder dan jouw CV. Jouw kennis en ervaring is vaak wel een vast gegeven, wij helpen je zetten met de juiste stap. Wat past eigenlijk wel en waar liggen jouw kansen? Laten we kennismaken met een kop koffie in onze huiskamer. Samen komen wij op het punt dat jij iets te vieren hebt en hangen wij de vlag uit.

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Op dit moment is Edwin drie jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Lees hier Bart zijn verhaal..

Lees meer

Pin It on Pinterest