Suezkanaal

Geschreven door: jeroen
Geblokkeerd Suezkanaal. Een maritieme dienstverlener heeft ATENSUS benaderd om baggerbestek donderdag op te leveren. Lees verder
Home » Algemeen » Suezkanaal
Het Suezkanaal, een van de belangrijkste waterwegen ter wereld, is na meerdere dagen nog steeds geblokkeerd. Het grote containerschip Ever Given dat klem ligt maakt het doorvaren voor andere  schepen in beide richtingen onmogelijk.

Een team van een Nederlandse baggeraar en maritiem dienstverlener helpt in Egypte bij de berging van het gestrande containerschip. Aangezien het een zeer omvangrijke klus betreft heeft de maritieme dienstverlener gezocht naar een specialist voor het realiseren van het baggerbestek.

“We hebben in het verleden al eens een baggerbestek opgesteld voor een project in het buitenland en kennelijk is dat niet onopgemerkt gebleven. Ik ben er dan ook bijzonder trots op te vermelden dat in het kader van dit werk opnieuw de samenwerking met ATENSUS advies- en ingenieursbureau wordt aangegaan” aldus De Wekker.

Gezien de druk die op deze opdracht staat zal ATENSUS advies- en ingenieursbureau het baggerbestek aanstaande donderdag gereed hebben zodat de werkzaamheden gelijktijdig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

ATENSUS advies- en ingenieursbureau is een bureau van formaat. Zij werken aan tal van mooie (integrale) projecten in de openbare ruimte, in binnen- en buiten land en richt zich op projecten in voorbereiding. Het betreft projecten op gebied van infra & water, Groen, Natuur & Landschap en Beleid & Ondersteuning. Het bureau schrijft visies, maakt VO-DO en besteksontwerpen, maakt contracten en ziet toe op de juiste uitvoering. Haar opdrachtgevers zijn provincie, gemeente, waterschappen en aannemers met projectomvang van 400.000 tot  2.250.000 euro. Het bureau wordt geleid door Edwin de Wekker en bestaat sinds 2008.

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest