Moederdag

Geschreven door: jeroen
Het verschil tussen Moederdag en het bewijs dat het geven van waardering 1 van de meest onderbenutte vaardigheden is. Lees verder
Home » Algemeen » Moederdag
De één vindt het de grootste onzin en pure commercie. De ander doet er maar al te graag aan mee: Moederdag! Moederdag zit hem voor mij niet in de cadeaus. Het zit hem in de kleine dingen. Wat mij betreft staat Moederdag voor een leuk knutselwerk gemaakt door het kleine kind en daarbij een dikke knuffel. Op latere leeftijd wellicht nog een ontbijt op bed erbij. Het lijkt me niet de bedoeling dat ik als 48-jarige een nieuwe afwasmachine voor mijn moeder ga kopen. Laat staan dat ik een dure tv ga kopen voor mijn partner, omdat zij ook een moeder is (maar toch niet mijn moeder?). Is dit niet de doorgeslagen commercie? Kijk deze dagen maar eens om je heen in alle reclame-uitingen. Ik vind dat stuitend en is zeker niet de essentie van deze dag.

Het is gewoon een mooie dag om even stil te staan bij iemand die je lief is, de vrouw die jou heeft opgevoed, heeft getroost en menig levensles heeft bijgebracht. Uiteraard ga ik even bij mijn moeder langs en vergeet ik niet een bosje bloemen mee te nemen. Het gaat om het even samen zijn en om waardering uitspreken voor deze belangrijke vrouw in mijn leven.

Zo zie ik dat ook op de werkvloer. De waardering zit hem niet altijd in alleen de financiële beloning, maar juist in de kleine dingen. Het zit hem in de waardering die we uitspreken naar elkaar. Die persoonlijke aandacht is key voor meer werkplezier! Het is bewezen dat het geven van waardering één van de meest onderbenutte vaardigheden is. Waardering duurt het langst, gebrek eraan is de belangrijkste reden waarom iemand een overstap overweegt.

Voel jij waardering op jouw huidige werkplek? Zo niet, dan kunnen wij helpen naar het vinden van de juiste werkplek waar werk wordt gemaakt van waardering en erkenning. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de daadwerkelijke start bij onze opdrachtgever schenken wij aandacht aan jou en waarderen wij jou als kandidaat. Wij staan echt naast jou en werken daarin verfrissend. Dit maakt jouw zoektocht naar de ideale baan een stuk makkelijker.

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Op dit moment is Edwin drie jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Lees hier Bart zijn verhaal..

Lees meer

Pin It on Pinterest