Koningsdag

Geschreven door: jeroen
Wanneer besluit jij om weer Koning te worden van je eigen carrière en dus op zoek wilt gaan naar een nieuwe uitdaging? Lees verder
Home » Algemeen » Koningsdag
Koningsdag is de nationale feestdag waarop de verjaardag van onze Koning wordt gevierd. Hoewel we deze dag al vele jaren vieren is de essentie van het feest nog altijd hetzelfde; vrijmarkten, grachten vol bootjes en iedereen van top tot teen in het oranje.

Dit jaar op Koningsdag bestaat de kans dat je eens niet naar je familie gaat, een popconcert bezoekt of een festivalterrein betreed, het is met de huidige Coronamaatregelen toch allemaal anders. Wat ons betreft een goed moment om het eens anders te gaan doen. Ga eens “op de hei” je huidige carrière overdenken en maak nieuwe plannen voor je werk en leven. Bijna een kwart van de Nederlandse werknemers is ongelukkig op de werkvloer. Eén op de negen mensen zou hun baan direct willen ruilen voor een andere baan. Als je er te laat bij stilstaat dan word je uiteindelijk ongelukkig van jouw werk.

Wanneer jij besluit om weer Koning te worden van je eigen carrière en dus op zoek wilt gaan naar een nieuwe uitdaging, dan is altijd maar weer de vraag in wat! Hetzelfde als je nu doet? Of toch iets totaal anders? Wij helpen jou graag! Samen gaan we met een uitgebreid traject aan de slag dat jou inzicht geeft in jouw passie en zoeken wij naar een functie die de Kroon op jouw carrière zet!

Neem contact met ons op:

Jeroen Ensink – 06-824 781 54

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest