verkiezingsdag

Geschreven door: jeroen
Het is vandaag Verkiezingsdag. Het selecteren van een detacheringsbureau gaat ook over kiezen en gekozen worden. Lees verder
Home » Algemeen » verkiezingsdag

Detacheren met kwaliteit

Het selecteren van een detacheringsbureau gaat over kiezen en gekozen worden. En dat gekozen worden is in de wereld van detacheren geen makkelijke opgave. Daarin is ook best de parallel met de huidige Tweede Kamer verkiezingen te trekken. Er zijn maar liefst 37 partijen waaruit gekozen kan worden. En het onderscheidende vermogen blootleggen valt niet mee. Dat geldt voor de opdrachtgever, maar ook voor de detacheerder.

Wat ik zie is dat bij het maken van een stemkeuze ook meegewogen wordt of er dan geregeerd kan worden. En daarbij zijn we bereid het poldermodel toe te passen. Dus principepunten worden ingewisseld om het mogelijk te maken andere de onderwerpen gerealiseerd te krijgen. Stel nu dat we met elkaar bepalen dat er een aantal punten van dermate belang zijn en dat we die niet inwisselen? Het moet dan gaan over punten waar alle partijen min of meer gelijkwaardige standpunten innemen. Punten zoals onderwijs, zorg, veiligheid en klimaat waarin partijen de verbinding leggen. Dat we daar, ongeacht de uitslag, mee aan de slag gaan. Daarnaast heeft elke partij zijn eigen punten waarin hij zich onderscheidt van de anderen. Daarin zit dan de keuze van de kiezer.

Nieuwe manieren zoeken van een bureau

Ten aanzien van de keuze voor een detacheringsbureau zie ik het ook zo. Ik wil gekozen worden, maar niet ten koste van alles. Ik wil geen essentiële punten inwisselen, ik wil mijn identiteit behouden. En ik heb niet de luxe om keer op keer tegen hoge kosten te sourcen met een onzekere uitkomst. Daarom hebben wij bij ATENSUS detachering bedacht om te verbinden. Door vele dynamische projecten in de markt is er ook sprake van een dynamische vraag. Voor een kandidaat is dat ideaal, want hij/zij kan werken bij ATENSUS Advies- en Ingenieursbureau aan eigen projecten en is vervolgens flexibel inzetbaar om te detacheren bij een andere opdrachtgever. Een alternatief dat meer ruimte geeft voor eigen inbreng en kostenbesparend is voor alle partijen. ATENSUS Detachering is Prettig Anders!

Kortom, ga kiezen en door te kiezen word je gekozen! Fijne stemdag.

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest