Dag van de arbeid

Geschreven door: jeroen
Voel jij je serieus genomen door jouw werkgever? Wij gaan op de barricade voor jou over jouw visie en ideale loopbaan. Lees verder
Home » Algemeen » Dag van de arbeid

De viering van 1 mei als Dag van de Arbeid heeft van oorsprong een socialistische en communistische signatuur. Deze dag is in het leven geroepen om arbeiders een hart onder de riem te steken in hun strijd om betere werkomstandigheden. Dit was destijds vooral om de belasting op ons fysieke lichaam serieus te nemen.

Maar wij leven nu in andere tijden. De belasting is veelal niet fysiek, maar vooral geestelijk. Acht uur op kantoor veelal zittend aan het werk, achter de pc en een explosief gestegen aantal externe prikkels die wij ervaren. Kan jij hier goed met jouw werkgever over praten? Voel jij je serieus genomen?

 

Wij gaan de barricade op voor jou!

Samen gaan wij in gesprek over jouw visie en ideale loopbaan. Waarom? Als wij weten welk doel jij voor ogen hebt, kijken wij naar de benodigde competenties en maken op basis daarvan een loopbaanplan. Want wanneer jij lekker in je vel zit, gaat alles gemakkelijker af. Daar maken wij ons voor jou hard voor!

Fijne Dag van de Arbeid!

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Op dit moment is Edwin drie jaar in dienst van ATENSUS Detachering en is nu al bezig met de meest uiteenlopende projecten. Lees hier Bart zijn verhaal..

Lees meer

Pin It on Pinterest