Baggerbestek 1 april!

Geschreven door: jeroen
De opdracht tot het maken van een baggerbestek was een 1 april grap! Wij nemen wel serieuze opdrachten aan! Lees verder
Home » Algemeen » Baggerbestek 1 april!

Baggerbestek

Zoals aangegeven in ons persbericht van afgelopen vrijdag zou ATENSUS advies- en ingenieursbureau vandaag het baggerbestek klaar hebben. Dit naar aanleiding van het vastlopen van het kolossale vrachtschip Ever Given in het Suezkanaal. Het vrachtschip blokkeerde dagenlang één van de belangrijkste vaarroutes ter wereld, waardoor het schip kwam vast te zitten is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat de opdracht tot het maken van een baggerbestek uiteraard een 1 april grap was!

Uiteraard nemen wij wel serieuze opdrachten aan! ATENSUS advies- en ingenieursbureau is een bureau van formaat. Wij werken aan tal van mooie (integrale) projecten in de openbare ruimte richten ons op projecten in voorbereiding. Het betreft projecten op gebied van Infra & Water, Groen, Natuur & Landschap en Beleid & Ondersteuning. Wij schrijven visies, maken VO-DO en besteksontwerpen, maken contracten en zien toe op de juiste uitvoering. Onze opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten, waterschappen en aannemers.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

<h3><a href="https://atensus-detachering.nl/author/admin/" target="_self">jeroen</a></h3>

jeroen

Accountmanager bij Atensus Detachering

Specialist op het gebied van carrières begeleiden, detacheren, solliciteren en motiveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen dit ook

Collega Edwin

Collega Edwin

Edwin houdt van “buitenspelen” en het detacheren brengt Edwin een mooie diversiteit aan projecten op verschillende locaties. Lees hier hoe hij er over vertelt.

Lees meer

Pin It on Pinterest